Kontrollo Notat e Provimeve

Emri i Provimit Statusi Data e daljes
Gjuhë e huaj Notat kanë dalë ✔️ 20 Qershor
Gjuhë Shqipe & Letërsi Notat kanë dalë ✔️ 25 Qershor
Matematikë Notat kanë dalë ✔️ 27 Qershor
Me zgjedhje Notat kanë dalë ✔️ 29 Qershor

Në këtë faqe ju do të keni mundësinë të kontrolloni notat që keni marrë në provimet e Maturës Shtetëtrore 2020.

Procesi i kontrollit të notave është shumë i thjeshtë. Shkruani ID e maturantit në kutizën e mëposhtme dhe më pas shtypni butonin NOTA.

Pasi keni shënuar ID e maturantit dhe keni shtypur butonin NOTA, sistemi do t’ju afishojë notën tuaj për provimin e selektuar.