Statistika, Gjuhe Shqipe dhe Letersi
Përmbledhje ekzekutive

Ky ishte provimi i gjuhës shqipe dhe letërsise, të cilin e kryen në total 0 maturantë. 0 maturantë kanë marrë notën 4.00, duke mbetur, ndërsa 0 maturantë kanë arritur të marrin notën maksimale 10.00, duke rezultuar ekselentë.

Kalueshmëria për këtë provim është 0.00% ndërsa nota mesatare është .

Ju lutem, nëse do citoni këto të dhëna vendosni linkun e faqes tonë si burim informacioni.

Shpërndarja e notave sipas qarqeve

Shpërndarja e notave sipas qarqeve do të shfaqet 2 orë pas publikimit të notave për të marrë të dhëna sa më të sakta. Ju lutem kontrollojeni përsëri më vonë këtë faqe.

Shpërndarja e notave
Mbetës VS Notë 10.00
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr