Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të bërë një pyetje.

Llogarisni pikët për universitet | Llogarisni pikët e Maturës 2019

Llogarit piket per ne universitet duke perdorur llogaritesit tane!

Pasi të keni përfunduar Maturën Shtetërore 2019, hapi tjetër që duhet të ndiqni është të llogarisni pikët që ju keni në total, nga tre vitet e gjimnazit si edhe nga notat e provimeve të Maturës. Në këtë faqe ju mund të llogarisni pikët për universitet.

Portali Studentor ju bën të mundur të llogarisni pikët tuaja duke vendosur në llogaritësin që ne do t’ju vëmë në dispozicion notat tuaja përkatëse për çdo lëndë.

Na vjen keq qe nuk jane te gjithe llogaritesit por do mundohemi t’i shtojme sa me shpejt!

Llogaritesit e pikeve:

Llogaritësit e pikëve

UT – Fakultetet

Vleresimi
Llogarisni pikët për universitet | Llogarisni pikët e Maturës 2019 1

Llogarisni pikët për universitet | Llogarisni pikët e Maturës 2019

Editor's Rating:
5