image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Listat e Plota te Fituesve ne Universitete 2022 - 2023
Mbështetur nga:
None

Listat e Plota te Fituesve ne Universitete 2022 - 2023

Postimet e Vjetra
Lexohet për 3 minutë | 0 komente
Aug. 26, 2019, 9:17 p.m.

Pas përfundimit të provimeve të Maturës, të gjithë maturantët kanë aplikuar me 10 preferencat e tyre pranë portalit U-Albania, duke i bërë këta të fundit konkurues për kuotat e alokuara në programet e studimit pranë universiteteve shqiptare.

Listat e fituesve janë listat iniciale të të gjithë maturantëve aplikantë në programe të ndryshme studimi në universitetet tona, që janë shpallur fitues në këto programe. Zakonisht, në këto lista shpallen fitues vetëm maturantët që kanë një mesatare më të lartë se 9.5, kështu që rrjedhimisht ju mund të jeni shumë poshtë listës por me kalimin e fazave mund të shpalleni fitues. Listat e fituesve për çdo universitet:

Universiteti i Tiranës

Universiteti i Sporteve te Tiranes

KLIKONI KETU PER LISTAT E PLOTA TE FITUESVE

Universiteti Politeknik i Tiranes

  • Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN)
  • Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike (FIM dhe IF)
LISTA NUK ESHTE SHPALLUR AKOMA! PASI TE SHPALLET DO E POSTOJME.

Universiteti Bujqesor i Tiranes

  • Fakulteti i Bioteknologjisë dhe Ushqimit
  • Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
  • Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit
  • Fakulteti i Mjekësisë Veterinare
  • Fakulteti i Shkencave Pyjore
KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE NE UNIVERSITETIN BUJQESOR TE TIRANES.

Universiteti i Mjekesise i Tiranes

Kolegji Universitar Wisdom

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti Mesdhetar

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Instituti Kanadez i Teknologjise

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti Luarasi

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Kolegji Esthetics & Style School

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Kolegji Profesional i Tiranes

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Kolegji Universitar Logos

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE'

Universiteti Europian i Tiranes

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Universiteti i New York

KLIKO KETU PER LISTEN E FITUESVE

Komentet

avatar
AbilwooveQC AbilwooveQC - Niveli 1  
Para 1 muaji | S'ka bio
tadalafil generic india <a href="https://tadalafilise.com/ ">tadalafil/sildenafil combo</a> https://tadalafilise.com/
Kthe Pergjigje
avatar
WeweHeitALU WeweHeitALU - Niveli 1  
Para 15 ditësh | S'ka bio
sildenafil 220 <a href="https://vigrixvix.com/ ">pfizer viagra for sale</a> https://vigrixvix.com/
Kthe Pergjigje
avatar
JtfbjSoorkAY JtfbjSoorkAY - Niveli 1  
Para 14 ditësh | S'ka bio
buy cialis shipment to russia <a href="https://cialssis.com/ ">geneneric cialis aus</a> https://cialssis.com/
Kthe Pergjigje
avatar
AdfjwooveLG AdfjwooveLG - Niveli 1  
Para 13 ditësh | S'ka bio
canadian 24 hr pharmacy <a href="https://pharmregtop.com/ ">walmart online pharmacy refill</a> https://pharmregtop.com/
Kthe Pergjigje
avatar
NbctSoorkTO NbctSoorkTO - Niveli 1  
Para 12 ditësh | S'ka bio
viagra buy cheap <a href="https://foxviagrixed.com/ ">viagra canada prescription</a> https://foxviagrixed.com/
Kthe Pergjigje
avatar
ArfvjwooveXE ArfvjwooveXE - Niveli 1  
Para 9 ditësh | S'ka bio
cialis trial <a href="https://tadalaflabc.com/ ">cialis online from canada</a> cialis professional wikipedia
Kthe Pergjigje
avatar
NexzSoorkIP NexzSoorkIP - Niveli 1  
Para 7 ditësh | S'ka bio
cialis lower blood pressure <a href="https://cialpriceus.com/ ">sildenafil tadalafil vardenafil comparison</a> viagra or cialis reviews
Kthe Pergjigje

Artikuj të ngjashëm

image
Kurs per Maturen Shteterore - Pergatitje per Maturen Shteterore 2023
Lexo Tani
image
Ese Për Mësuesen - Ese për 7 Marsin
Lexo Tani
image
Skemat e Vleresimit/ Provimet me zgjedhje – Matura shteterore 2021
Lexo Tani
image
Skema e Vleresimit - Gjuhe e Huaj / Matura 2019
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore