Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Histori Gjeografi - Universiteti Ismail Qemali Vlorë

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Histori Gjeografi, e cila ofrohet pranë Universiteti Ismail Qemali Vlorë.

Kuota në total 30
Mes. e fundit fituese 7.88
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 27.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën
Konkurrenca për këtë degë, 2024

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 27.0
Pikët 7.0
Mes. e gjimnazit 8.55
Mes. provimeve të maturës 7.22

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

1. Nota mesatare e tri viteve të studimit dhe e provimeve të maturës shtetërore të ketë 100% të vlerësimit në renditje

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.