Fituesit ne Universitete 2024 - Listat e Plota te Fituesve ne Universitete
Cover Image

Fituesit ne Universitete 2024 - Listat e Plota te Fituesve ne Universitete

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
15 August, 2022
Përditësuar më: Aug. 27, 2023, 7:06 p.m.

FITUESIT:

Universiteti i Mjekesise i Tiranes

Aplikantët e programit të studimit “Mjekësi e Përgjithshme”, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Aplikantët e programit të studimit “Farmaci“, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Aplikantët e programit të studimit “Shëndet Publik“, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Aplikantët e programit të studimit “Stomatologji“, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Aplikantët e programit të studimit “Higjenist Dentar“, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Aplikantët e programit të studimit “Teknikë Dentare“, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Aplikantët e programit të studimit “Infermieri e Përgjithshme”, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Aplikantët e programit të studimit “Mami”, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Aplikantët e programit të studimit “Fizioterapi“, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Aplikantët e programit të studimit “Logopedi“, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Aplikantët e programit të studimit “Teknikë Imazherie“, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Aplikantët e programit të studimit “Teknikë Laboratori“, Raundi I, viti akademik 2023-2024

Universiteti i Tiranes

Fakulteti i Ekonomise

Fakulteti i Drejtesise

https://fdut.edu.al/wp-content/uploads/2023/08/Fakulteti-i-Drejtesise-Raundi-I.pdf

Fakulteti i Historise dhe Filologjise

Fakulteti i Shkencave Sociale

Fakulteti i Shkencave te Natyres

Fakulteti i Gjuheve te Huaja

Universiteti Politeknik i Tiranes

Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes

Fakulteti i Teknologjise se Informacionit

Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit

Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Fizike

https://fimif.edu.al/njoftim-shpallet-raundi-i-pare-i-aplikanteve-ne-fimif-2/

Universiteti Bujqesor i Tiranes

https://www.ubt.edu.al/blog/universiteti-13/ubt-publikon-listat-e-kandidateve-fitues-te-raundit-1-viti-akademik-2023-2024-279#scrollTop=0

Universiteti i Sporteve i Tiranes

Universiteti i Elbasanit

Universiteti i Korces

Universiteti i Korces i ka postuar listat e fituesve si postime ne faqen e tyre ne Facebook. Faqen e tyre e gjeni ne linkun me poshte:

https://www.facebook.com/unkorce

Universiteti i Vlores

Universiteti i Durresit

Universiteti Aldent

Universiteti Metropolitan Tirana

Universiteti Barleti

https://umb.edu.al/news5452.html

Universiteti Katolik "Zoja e Keshillit te Mire"

https://unizkm.al/news/lista-e-renditjes-se-aplikanteve-te-raundit-te-pare-viti-akademik-2023-2024

Universiteti Epoka

Kolegji Universitar i Biznesit

Fakulteti i Ekonomisë

Fakulteti Drejtësisë dhe Shkencave Politike

Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale

Universitete te tjera private:


Ketu do mund te gjeni fituesit e universiteteve, pra lista e plote e fituesve ne universitete per vitin akademik 2024-2025. Kjo liste tregon te gjithe fituesit ne secilin universitet, dhe pritet qe cdo universitet te publikoje listen brenda dates 25 gusht. 

Pas përfundimit të provimeve të Maturës, të gjithë maturantët kanë aplikuar me 10 preferencat e tyre pranë portalit U-Albania, duke i bërë këta të fundit konkurues për kuotat e alokuara në programet e studimit pranë universiteteve shqiptare.

Listat e fituesve janë listat iniciale të të gjithë maturantëve aplikantë në programe të ndryshme studimi në universitetet tona, që janë shpallur fitues në këto programe. Zakonisht, në këto lista shpallen fitues vetëm maturantët që kanë një mesatare më të lartë se 9.5, kështu që rrjedhimisht ju mund të jeni shumë poshtë listës por me kalimin e fazave mund të shpalleni fitues. Listat e fituesve për çdo universitet.


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr