Punë Sociale
Tirana_1_qPJXRsL

Punë Sociale - Universiteti I Tiranës

100
Kuota
8.4
Mesatarja e fundit fituese (2022)
769
Renditja fillestare e fituesit të fundit (2022)
-
Kosto vjetore
Fitoje degën e studimit!
Dëshiron ta fitosh këtë degë studimi?
Mesataret e fundit fituese (2023)
Mesataret e fundit fituese (2022)
Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Punë Sociale" ofrohet tek Universiteti I Tiranës. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege
Kriteret

Kriteret mbi mesataren

# Kriteri Pesha Shënime
1 Mesatare e matures shteterore 50% Nota mesatare aritmetike e provimeve të detyruara dhe me zgjedhje të maturës shtetërore. Rezultati 2 = (Nota mesatare e provimeve maturës shtetërore x 0.5)
2 Mesatare e pergjithshme e shkolles se mesme 50% Nota mesatare aritmetike e shkollës së mesme Rezultati 1 = (Nota mesatare aritmetike e shkollës së mesme x 0.5)

Kriteret mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët

Kritere të tjera

Rezultati Total = (Rezultati 1 + Rezultati 2 ) x 100.

Shënim:

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Plani mësimor

Plani mësimor për këtë program studimi do të vijë së shpejti.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr