Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Infermieri e Përgjithshme - Universiteti Eqerem Çabej Gjirokastër

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Infermieri e Përgjithshme, e cila ofrohet pranë Universiteti Eqerem Çabej Gjirokastër.

Kuota në total 70
Mes. e fundit fituese 6.76
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 167.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën
Konkurrenca për këtë degë, 2024

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 167.0
Pikët 5.0
Mes. e gjimnazit 6.35
Mes. provimeve të maturës 7.18

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 50% 3 vitet dhe matura

Kritere mbi lëndët

Biologji 30% Ndikon: JO
Kimi 20% Ndikon: JO

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.