Universiteti Epoka

Universiteti Epoka

13
Programe Studimi
2500 euro
Tarifa vjetore fillon nga...
2626
*Studentë
1341
*Studentë Femra
143
Pedagogë
Privat
Tipi i universitetit
Website i universitetit Kontakto në WhatsApp
Pak fjalë për universitetin

Universiteti “EPOKA” është një nga institucionet më të përzgjedhur të arsimit të lartë në Shqipëri, e cila promovon ekselencën dhe brenda një periudhe të shkurtër, ka tërhequr studentë të shkëlqyer në auditore, ka arritur të fitojë një dimension të rëndësishëm ndërkombëtar si dhe t’ju garantojë mundësi punësimi në kompanitë më prestigjioze vendase dhe të huaja.

Sigurisht që asgjë nuk do të ishte e mundur pa stafin mjaft të kualifikuar akademik, vendas dhe të huaj, profesionalizmin dhe përkushtimin e stafit administrativ, infrastrukturën moderne dhe teknologjinë më të fundit të këtij kampusi universitar.

Pse duhet të studioni këtu?

✅ Mbi 90% e te diplomuarve janë të punësuar

✅ Bursa për kandidatët me rezultate të larta

✅ Profesorë të huaj dhe mësimdhënie në gjuhën anglezë

✅ Infrastrukturë modern dhe laboratorë të teknologjisë më të fundit

✅ Programe shkëmbimi (Erasmus +)

Programet e Studimit (13)

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info Kontakto me Universitetin ne WhatsApp
Gjej degët që mund të fitosh

Shtyp butonin e mëposhtëm për të gjetur degët që mund të fitosh në universitet!

Gjej Deget
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr