Inxhinieri Përpunim Druri profili: Dizajn I Mobiljeve dhe Interierit
Bujqesor

Inxhinieri Përpunim Druri Profili: Dizajn I Mobiljeve Dhe Interierit - Universiteti Bujqësor I Tiranës

30
Kuota
7.34
Mesatarja e fundit fituese
93
Renditja fillestare e fituesit të fundit
-
Kosto vjetore
Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Inxhinieri Përpunim Druri Profili: Dizajn I Mobiljeve Dhe Interierit" ofrohet tek Universiteti Bujqësor I Tiranës. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege
Kriteret

Kriteret mbi mesataren

# Kriteri Pesha Shënime
1 Mesatare VKM * Koeficient Profili 100% Koeficient i përcaktuar nga FSHP/UBT

Kriteret mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera

Plani mësimor

Nuk kemi asnjë përshkrim për këtë program studimi.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr