Sekretar I Specializuar dhe Administrativ
uni_elbasan-min_GeAq4Ca

Sekretar I Specializuar Dhe Administrativ - Universiteti Aleksandër Xhuvani Elbasan

Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Sekretar I Specializuar Dhe Administrativ" ofrohet tek Universiteti Aleksandër Xhuvani Elbasan. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege

Plani mësimor

Nuk kemi asnjë përshkrim për këtë program studimi.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr