Teknik në Radiologji Mjekësore, Imazheri dhe Radioterapi
REALD_1

Teknik Në Radiologji Mjekësore, Imazheri Dhe Radioterapi - Kolegji Universitar Reald

Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Teknik Në Radiologji Mjekësore, Imazheri Dhe Radioterapi" ofrohet tek Kolegji Universitar Reald. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege

Plani mësimor

Nuk kemi asnjë përshkrim për këtë program studimi.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr