Lajme

Skemat e vleresimit, provimi i Gjuhes se Huaj - Matura shteterore 2020

Sapo kanë dalë skemat e vlerësimit për provimet e gjuhës së huaj të Maturës Shtetërore 2020.  Provimi i gjuhës së huaj (provimi i anglishtes, provimi i frengjishtes, etj), i maturës shtetërore 2020 nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:00, pra zgjati 2 orë. Provimi kishte 60 pyetje.

Skemën e vlerësimit do të mund ta gjeni duke shtypur mbi linkun e mësipërm:

SKEMA E VLERËSIMIT NUK ËSHTË PUBLIKUAR AKOMA.

Na ndiqni në Instagram që të përditësoheni me lajmet më të fundit menjëherë. https://www.instagram.com/portalistudentor.al/

Komento më poshtë!