Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

Si te hedhim deget per universitet – Plotesimi i Formularit A2

Nga datat 29 Korrik e deri me 3 Gusht, ju do te keni mundesine qe te hedhni 10 deget tuaja per ne universitet. Aplikimi behet ne faqen ualbania.al.

Ndiqni videon e meposhtme per te kuptuar si funksionon aplikimi:

 

Aplikimi kryhet ne https://aplikimi.ualbania.al/login. Ju deshirojme suksese!

Lini një përgjigje