Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

Kur fillon viti i ri shkollor? Data e fillimit te vitit shkollor 2020 – 2021

Ministria e Arsimit ka shpallur datat e fillimit te vitit te ri shkollor, i cili do te nis me date 14 shtator.

Per sa i perket ciklit 9-vjecar, ai do t’i perfundojme studimet me 8 qershor 2021, nderkohe qe nxenesit e klasave te nenta do te japin provimet e lirimit gjate periudhes 9 qershor deri ne 30 qershor 2021.

Shkollat e mesme, do ta nisin mesimin ne 14 shtator 2020, por ne ndryshim nga cikli 9-vjecar, do te perfundojne mesimin me 15 qershor. Matura shteterore 2021, do te zhvillohet ne periudhen 2 qershor deri ne 30 qershor 2021. Datat e provimeve te matures do te shpallen se shpejti.

Shiko dokumentin e plote:

viti-i-ri-shkollor

Lini një përgjigje