Publikohen datat e plotësimit të formularit A1 dhe A1Z, Matura Shtetërore 2024

Plotësimi i formularit A1 do të jetë në intervalin 22 janar - 07 shkurt, ndërsa formulari A1Z në intervalin 08 shkurt - 13 shkurt.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
16 January, 2024

Publikohen datat e plotësimit të formularit A1 për maturantët e këtij viti dhe të formularit A1Z për maturantët e viteve të kaluara të cilët kanë për të kryer një ose disa provime, ose duan të aplikojnë në universitet gjatë këtij viti.

Aplikimet për formularin A1 do të bëhen në datat si vijon:

DRAP Durrës
22-23-24-25 janar 2024

DRAP Fier
26-29-30 janar 2024

DRAP Korçë
31 janar -01-02-05 shkurt 2024

DRAP Lezhë
06-07 shkurt 2024

Aplikimet për formularin A1Z do të bëhen në datat si vijon:

DRAP Durrës
08.02.2024

DRAP Fier
09.02.2024

DRAP Korçë
12.02.2024

DRAP Lezhë
13.02.2024


Shembull i formularit A1:

formulari-a1

Shembulli formularit A1Z:

formulari-a1z

Shtepia Shërbimet Lajmet