Provimi i arkitektures - Kriteret e pranimit te Fakultetit te Arkitektures dhe Urbanistikes
picture2111

Provimi i arkitektures - Kriteret e pranimit te Fakultetit te Arkitektures dhe Urbanistikes

Me poshte do te gjeni udhezimet rreth provimit te arkitektures se bashku me kriteret e pranimit te FAU.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
21 June, 2023
Përditësuar më: Aug. 23, 2023, 12:33 p.m.

Lexoni kete dokument per udhezimet rreth provimit te arkitektures.

https://fau.edu.al/wp-content/uploads/2022/07/Kriteret-pranimit-per-cikli-I-23-24-Web.pdf


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr