Përgjigjet e sakta të provimit të anglishtes, matura shtetërore 2024

Më poshtë kemi afishuar përgjigjet e sakta të provimit të gjuhës angleze, për variantin A të nivelit B2 dhe për variantin B të nivelit B1.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
03 June, 2024

Varianti A, Niveli B2

provimi-zgjidhur-A-B2_watermark (1)_page-0001

provimi-zgjidhur-A-B2_watermark (1)_page-0002

provimi-zgjidhur-A-B2_watermark (1)_page-0003

provimi-zgjidhur-A-B2_watermark (1)_page-0004

provimi-zgjidhur-A-B2_watermark (1)_page-0005

Varianti B, niveli B1

provimi-zgjidhur-B-B1-watermark_page-0001

provimi-zgjidhur-B-B1-watermark_page-0002

provimi-zgjidhur-B-B1-watermark_page-0003

provimi-zgjidhur-B-B1-watermark_page-0004

Shtepia Shërbimet Lajmet