Përfundon provimi i maturës i gjuhës së huaj, matura shtetërore 2024

Sapo ka përfunduar provimi i gjuhës së huaj, i maturës shtetërore 2024. Rreth 28 mijë maturantë e kanë kryer këtë provim i cili shënon gjithashtu fillimit e procesit të maturës shtetërore.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
03 June, 2024

Sapo ka përfunduar provimi i parë i maturës shtetërore 2024, ai i gjuhës së huaj. Rreth 28 mijë nxënës kanë kryer këtë provim çka shënon edhe fillimin e procesit të maturës shtetërore të vitit 2024.

Na tregoni më poshtë se si ishte për ju provimi i gjuhës së huaj:

Përgjigjet e sakta të provimit të anglishtes, matura shtetërore 2024

Më poshtë kemi afishuar përgjigjet e sakta të provimit të gjuhës angleze, për variantin A të nivelit B2 dhe për variantin B të nivelit B1.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
03 June, 2024

Varianti A, Niveli B2

provimi-zgjidhur-A-B2_watermark (1)_page-0001

provimi-zgjidhur-A-B2_watermark (1)_page-0002

provimi-zgjidhur-A-B2_watermark (1)_page-0003

provimi-zgjidhur-A-B2_watermark (1)_page-0004

provimi-zgjidhur-A-B2_watermark (1)_page-0005

Varianti B, niveli B1

provimi-zgjidhur-B-B1-watermark_page-0001

provimi-zgjidhur-B-B1-watermark_page-0002

provimi-zgjidhur-B-B1-watermark_page-0003

provimi-zgjidhur-B-B1-watermark_page-0004

Publikohen skemat e vlerësimit (çelësi i zgjidhjeve) për provimin e gjuhës së huaj, matura shtetërore 2024

Sapo janë publikuar të gjitha skemat e vlerësimit për provimin e gjuhës së huaj, të maturës shtetërore 2024.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
04 June, 2024
Shtepia Shërbimet Lajmet