Perfundojne provimet me zgjedhje, te matures shteterore 2023
provimet-e-letersise

Perfundojne provimet me zgjedhje, te matures shteterore 2023

Sapo kanë përfunduar provimet e fundit të maturës shtetërore 2023, ato me zgjedhje.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
19 June, 2023
Përditësuar më: Aug. 23, 2023, 12:33 p.m.

Sapo kanë përfunduar provimet me zgjedhje, të maturës shtetërore 2023. Këto provime i kryen më shumë se 27 mijë maturantë në gjithë Republikën e Shqipërisë.

Tashme jemi në pritje të publikimit të skemave të vlerësimit për të parë alternativat e sakta të tezave të provimeve me zgjedhje.

Sipas maturanteve, ky provim ishte i nivelit te mesatar dhe brenda programit orientues te hartuar nga ASCAP.

Pavaresisht masave te shtuara te sigurise gjate ketij viti si vendosja e maturanteve ne palestra dhe korridore si edhe monitorimi me ane te kamerave te sigurise, eshte gjetur menyra per te futur telefonin celular ne mjediset e provimit.

Rreth ores 10:30, vetem 30 minuta pas nisjes se ketij provimi, pati rrjedhje të të gjitha tezave ne rrjete sociale nga maturantet brenda ketyre mjediseve.

Parashikohet qe notat e proveve me zgjedhje te publikohen midis datave 29-30 qershor. Notat do mund t'i merrni ne portalin tone online, prane kesaj faqe: Notat e provimeve të maturës

Ky ishte provimi përmbyllës i maturës shtetërore 2023. Tashme maturantët presin vetëm publikimin e notave.


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr