Cover Image

Notat e Provimeve Të Maturës 2024

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
15 June, 2019

Provimet e Maturës janë provimet më të rëndësishme të shkollës së mesme pasi ato shënojnë përfundimin e saj si dhe startimin e shkollës së lartë. Notat e provimeve të Maturës në provimin e gjuhës së huaj, gjuhës shqipe dhe letërsisë, matematikës si edhe lëndëve me zgjedhje janë nota që sëbashku formojnë një mesatare të plotë që i bashkangjitet mesatares që ju keni për tre vitet e shkollës së mesme. Notat për provimet e Maturës Shtetërore 2024 i gjeni këtu (shtypni mbi linkuk):

Mjafton të vendosni në faqen e mësipërme ID e maturantit dhe të zgjidhni provimin që dëshironi të kontrolloni dhe sistemi ynë do t'ju shfaq notën tuaj automatikisht. Ju urojmë shumë suksese!

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr