Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

Kontrollo Notat e Provimeve

ID e maturantit është e afishuar te shkolla juaj. Zakonisht afishohet te dritaret e shkollës. Aty gjendet emri dhe mbiemri juaj si edhe një kod 12 shifror që shërben për të kontrolluar notën që ju keni në provim.


NOTAT E SESIONIT TE VJESHTES:

Emri i Provimit Statusi Data e daljes
Gjuhë e huaj Notat kanë dalë 20 Qershor
Gjuhë Shqipe & Letërsi Notat kanë dalë 21 Qershor
Matematikë Notat kanë dalë 24 Qershor
Me zgjedhje Notat kanë dalë 26 Qershor

Në këtë faqe ju do të keni mundësinë të kontrolloni notat që keni marrë në provimet e Maturës Shtetëtrore 2020.

Procesi i kontrollit të notave është shumë i thjeshtë. Shkruani ID e maturantit në kutizën e mëposhtme dhe më pas shtypni butonin NOTA.

Pasi keni shënuar ID e maturantit dhe keni shtypur butonin NOTA, sistemi do t’ju afishojë notën tuaj për provimin e selektuar.

Sa e vleresoni kete sherbim?

Shtyp siper yjeve per te votuar

Vleresimi mesatar 4.3 / 5. Numri i votave: 234

Nuk ka ende asnje vleresim!