Kurse Python Tirane - Kurse Python Online - Meso Programim me Python
Cover Image

Kurse Python Tirane - Kurse Python Online - Meso Programim me Python

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
28 January, 2021

Kurse Python Tirane

Ne ofrojme kurse python Tirane per te gjithe personat te cilat duan qe te mesojne programim ne gjuhen python shpejt dhe mire! Kurset tona mund te ndiqen direkt nga shtepia dhe ju mund te mesoni direkt nga kompjuteri juaj per te programuar.

Ju ofroni kurse ne gjuhe te tjera programimi pervec python?

Ne ofrojme Kurse programimi Java, Kurse Programimi C++, Kurse Programimi Python. Nese juve ju intereson nje nga keto gjuhet e tjera mund te na shkruani!

Deshironi te mesoni Kurs Python Tirane si edhe Kurs Python Online, gjithashtu kurse programimi online?

Kurs Python Tirane - Kurs Python Online

Mesoni gjuhen e programimit python online. Kurs python tirane gjithashtu edhe kurs python online.[/caption] Gjuhet si Python, C++, Java, PHP, C, jane disa nga gjuhet me te perdorura te programimit. Ne ofrojme kurs per te gjitha keto gjuhe dhe ju mund te mesoni nga komoditeti i shtepise suaj. Ju nuk keni nevoje te jeni fizikisht ne qendren tone te kursit, por ju do te mund te mesoni direkt nga kompjuteri dhe shtepia juaj. Ne mendojme se mesimi online nese behet sic duhet eshte shume i kenaqshem per te gjitha palet.

Si mund te ndjek mesimin online?

Per te ndjekur mesimin online, e vetmja gje qe duhet te beni eshte te lidheni nepermjet nje programi specifik qe ne do t'ju japim (me shume mundesi Zoom) dhe me pas mund te ndiqni mesimin online per kursin tuaj ne programim pa asnje problem dhe lodhje.

Kurse python Tirane si dhe Kurse Python Online, ose ne klase, per studentet e FEUT, FSHN, UPT, ETJ.

Studioni ne Fakultetin Ekonomik te Universitetit te Tiranes, ose tek Fakulteti i Shkencave te Natyres, ose edhe tek Universiteti Politeknik i Tiranes, apo kudo tjeter? Ne ofrojme kurs programimi online per ju ne menyre qe ju te pervetesoni te gjitha njohurite qe ju duhen per te dale mire ne provimet tuaja te sezonit.

Mesimdhenia per keto kurse online, si funksionon?

Ne do te krijojme grupe te vogla me nga 3-4 persona per grup. Ne kete menyre ju do te keni mundesi qe te jeni te perqendruar 100% tek mesimi dhe t'i beni pyetje lehtesisht mesuesit tuaj. Ne grupin tone te studimit, te perbere nga 3-4 anetare, vemendja do te jete e kushtuar vetem tek ju te tre-katert e tek askush tjeter jashte atij grupi.

Cfare vlere monetare kane keto kurse?

Cfare vlere monetare kane keto kurse per ju? Eshte e thjeshte. Keto kurse programimi online si edhe kurse python online dhe kurse python ne tirane kane nje vlere monetare shume te perballueshme per te gjithe ata qe duan te mesojne programim. Ju mund te mesoni programim edhe nese jeni komplet fillestar. Te gjithe mund te mesojne te programojne!

Ky kurs python tirane dhe kurs python online, a eshte efektiv?

Keni pasiguri per kursin online, ose mendoni qe nuk eshte efektiv? Kontrolloni kete faqe ku thuhet qe sipas statistikave, te mesuarit online i ben studentet te mesojne 5 here me shume materiale se sa do te mesonin nepermjet kurseve tradicionale fytyre-me-fytyre.

Dispononi ndonje kurs tjeter?

Kemi kurse per , etj. Gjithashtu, nese juve ju interesojne kurset e tjera, kemi edhe , si edhe Kemi Kurse per gjuhe te ndryshme programimi. Disa nga keto jane Python, Java, C++, nderkohe qe nese ju deshironi te mesoni nje gjuhe te huaj, mund te ndiqni keto kurse: kurs gjermanisht online si edhe kurs anglisht online. Ne gjithashtu disponojme edhe kurs italisht online.

KONTAKTONI ME NE NE WHATSAPP NE NUMRIN: +355674825563


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr