Ja kur do dalin notat e Maturës Shtetërore 2022. Përgjigje zyrtare!
Cover Image

Ja kur do dalin notat e Maturës Shtetërore 2022. Përgjigje zyrtare!

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
19 June, 2020

PortaliStudentor.al ka kontaktuar me QSHA dhe i është thënë që notat e Maturës Shtetërore 2022 do të dalin më 20 Qershor 2022. Ne mendojmë se notat do të dalin pas orës 17:00 dhe se ju do të mund t'i merrni ato duke vendosur ID tuaj të maturantit në sistemin që ne kemi ndërtuar për të kontrolluar notat e provimeve, i cili gjendet këtu.

Kodi i maturantit, është i afishuar në gjimnazin tuaj, zakonisht te dritaret e gjimnazit, dhe ka këtë format: 2008XXXXXXXX, ku pjesa me X është numri juaj personal i identifikimit. Pasi QSHA të publikojë notat, ne do i hedhim ato në sistem nga ku më pas ju mund t'i merrni duke selektuar provimin që dëshironi të mësoni notën si edhe duke shënuar kodin tuaj të maturantit.

Ju bëjmë me dije se per shkak të ngarkesës së madhe, faqja jonë mund të jetë e paarritshme për disa minuta, por ju lutemi që të bëni durim dhe të kontrolloni sërisht cdo 2-5 minuta. Pasi notat të dalin, ne do t'ju dërgojmë një njoftim nëse jeni abonuar për to, si edhe do t'ju njoftojmë nëpërmjet postimeve në llogarinë tonë në Instagram, të cilës mund t'i bëni follow duke shtypur mbi këtë link.

Ju urojmë suksese!


Komentet (
)
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr