Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes - Rezultatet e konkursit te pranimit
New Project 41173

Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes - Rezultatet e konkursit te pranimit

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
24 August, 2023

Me poshte do te gjeni listen e plote te maturanteve qe kane marre pjese ne test bashke me rezultatet e tyre, si edhe pergjigjet e sakta te testit.

Rezultatet e testit

Testi i plote i pranimit pa zgjidhjet

Zgjidhjet e sakta te testit

Gjate dites se neserme do te publikohen edhe renditjet perfundimtare.


provimi hyres i arkitektures

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr