Datat, lista emerore, te gjitha te dhenat per provimin hyres te mjekesise
Fourteen-Simple-Strategies-to-Re

Datat, lista emerore, te gjitha te dhenat per provimin hyres te mjekesise

Ne artikullin e meposhtem do mund te merrni te gjitha informacionet per provimin hyres te mjekesise.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
11 August, 2023
Përditësuar më: Aug. 23, 2023, 12:31 p.m.

Ne linkun me poshte mund te gjeni listen emerore bashke me oren dhe daten per provimin:

Lista emerore, data, dhe grupi i mbajtjes se provimit

Me poshte mund te gjeni kalendarin e provimeve, se bashku me daten, oren, dhe grupin:

Kalendari i Testimit të Informatizuar të Maturantëve, ora, data, grupi

Udhezimet e plota per provimin, lexojini me vemendje:

Udhezime te plota per provimin hyres

Fatura te cilen duhet ta paguani per te marre pjese ne provim:

Fatura per provimin hyres


provimi hyres i mjekesise, datat e provimit hyres te mjekesise

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr