Hero_image_1200x675_pixels_2-5273134ecbb5c94f78bbc87366502385

Afishohen listat e aplikanteve per konkurset e Universitetit te Sporteve

Me poshte mund te gjeni listat e plota emerore te aplikanteve per konkurset e Universitetit te Sporteve

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
06 August, 2023
Përditësuar më: Aug. 23, 2023, 12:31 p.m.

Afishohen listat e aplikantëve në programet e ciklit të parë të studimeve në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit për vitin akademik 2023-2024.

KLIKONI KETU


Afishohen listat e aplikantëve në programet e ciklit të parë të studimeve në Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes për vitin akademik 2023-2024.

KLIKONI KETU


matura shteterore 2023, listat e aplikanteve, universiteti i sporteve

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr