A do të zhvillohet mësimi vetëm online këtë vit të ri akademik?

None

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
05 August, 2020
Ministria e Arsimit ka vendosur që viti i ri shkollor 2020-2021 di të nisë më 14 shtator. Por si do të zhvillohet mësimit? Deri më tani nuk ka një vendim të prerë, pasi zhvillimi i orëve të mësimit do të varet nga numri i të prekurve me koronavirus. Për këtë arsye deri më tani janë propozuar tre alternativa: zhvillimi i mësimit online, për këtë arsye në RTSH Shkollë, është duke bërë regjistrimin e të gjitha lëndëve. Por nëse numri i të prekurve me koronavirus ulet, mund të bëhet një alternim midis paraqitjes së nxënësve në shkolla dhe mësimit online. Deri më tani një gjë është e sigurt, nxënësit në 14 shtator nuk do të kthen 100 % në bankat e shkollave”. Mësimi online ishte një proces i lodhshëm për nxënësit dhe prindërit. Kjo metodë mësimdhënie nuk është mbështetur prej tyre. Burimi: TOP CHANNEL