Universitetiiiiiiii


Ckemi
Me mesatare te tre viteve 8.9 dhe vkm 8.33 a mund ta kap degen e finances apo ekonomiksit dhe ne cilin raund ?
Ju lutem sa me shume pergiigje...faleminderit paraprakisht.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr