Universiteti i mjekesise

Universiteti i mjekesise


A mund te kapesh ndonje dege te universitetit te mjekesise me mesatare VKM 9.26? Dhe provim me zgjedhje Kimi( nota 9.95)

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr