Universiteti

Universiteti


Me VKM te=8,5 dhe mesatare te tre viteve te gjimnazit 8,76 a mund te arrij degen e psikologjise ne Tirane?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr