Universiteti


Pershendetje kam ber aplikimin per universitet dhe kam hedh 4 deg ne fakultetin e shkencave sociale dhe die qe dolen pergjigjet e fituesve po kerkoja nqs dhe un isha fituese e ketyre degeve por kam has nje problem qe dhe shum shok te mit e kan hasur asgjekundi nuk del vija e kuqe qe te shohim jemi apo jo fitues .neqoftese mund te me ndihmoni ju lutem..

Shtepia Shërbimet Lajmet