Universiteti

Universiteti


Duke qene se u publikuan statistikat se jane 382 maturante mbi Msh9.5 un qe e kam MSh 9.48(VKM 9.74 dhe 146062pike sipas UMT) jam frikesuar pa mase.
Kam aplikuar per keto dege Mjeksi,stomatologji,farmaci,teknik laboratori,bioteknologji,shendet publik,inxhinieri mjedisi,inxhinieri e burimeve minerale,Kimi industriale dhe ushqimore dhe ekonomiks.
Deshira ime eshte mjeksia,por nese nuk e fitoj dot(me shume mundesi jo perderisa jane kaq shume maturante me keto nota) cila prej degeve qe kam hedhur mund te me ofroje mundesi me te medha punesimi(rroge me te mire dhe mundesi per te bere karriere)
Faleminderit nese do harxhonit kohe per te shprehur mendimin tuaj

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr