Universitet


Pershendetje ! Jam ne vendin e 651 te farmacia nga 39 kuota te lira dhe ne vendin e 364 te teknike imazheria nga 38 kuota te lira . A kam shanse ti kap keto dege ? Ju luteemmm me ktheni nje pergjigje te shpejte