UMT


Pershendetje, kam mesataren e pergjithshme te gjimnazit 9.32 dhe VKM 8.98. Lende me zgjedhje biologji nota 9.93. Notat e grupin e lendeve te tre viteve Kimi : 8,8,9; Fizike : 7,8,9; Biologji : 10,10,10. Une preferoj dege si teknike laboranti, imazherie dentar dhe Infermieri (te gjitha ne Tirane dua). Doja tju pyesja a mund ti kap dhe nese po në cilen faze, raund?

Nje opsion i dyte eshte Financa dhe Deget e Informatikes. A mund ti kap keto nese nuk pak deget e lart permendura tek UMT?

Faleminderit.

Shtepia Shërbimet Lajmet