UAMD


Hey. Te Universiteti Aleksander Moisiu Durres , qe te mos paguash fare tarife dhe te perfitosh njeqind mije leke ne muaj,duhet te kesh mesataren e gjimnazit apo vkm mbi 9 ? Faleminderit

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr