Tregu punes per infermieri-mami


Pershendetje, ne raundin e pare nuk kapa dot infermieri dhe u regjistrova ne mami. Si mendoni ju , a ka treg pune dega mami apo do ishte me mire te prisja vitin tjeter (sepse nuk u regjistrove ne raundin dyte) apo ta vazhdoj kete dege? Ju lutem sa me shume sugjerime

Shtepia Shërbimet Lajmet