Tirana Free Wifi


Pershendetje! Lexova se ne qytetin studenti, studentet do te kene akses interneti pa pagese ne dhomat e konvikteve. Kur u perpoqa te lidhesha, emri del si ne titull, por duhet te futesh me nje email dhe emer perdoruesi. Ne website, thuhet se eshte mundesuar nga Tring. Per kete, duhet bere ndonje regjistrim, te merret ndonje karte a dicka? Ju lutem me jepni informacion lidhur me kete teme.
Faleminderit