Teknologji informacioni & komunikimi

Teknologji informacioni & komunikimi


hi .. a eshte e veshtire dega teknologji informacioni dhe komunikimi ? dmth cfare lendesh behen ne universitet ? dhe a mendoni se mund ta fitoj me vkm 8.5

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr