Tarifa per aplikim


Nqs. kam paguar tarifen per raundin e pare,por dua te aplikoj dhe ne raundin e dyte, a paguaj perseri tarife?
Nqs. jo , kodin qe perdora per raundin e pare ,perdor dhe per te dytin apo jo?
Faleminderit