Tarifa


Dini gje kur paguhet tarifa e universitetit? Kur shkojme per t'u rregjistruar te sekretaria apo me vone? Do doja te me komentonin dhe ata qe jane studente dhe e dine. Flm :)

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr