Stomatologjia e ardhme!!!!

Stomatologjia e ardhme!!!!


Ashtu sikur mjeket dhe infermieriet po ikin jashte , po stomatologet a kane premisa? Gjermani? Ju lutem sa me shume komente!

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr