Stomatologjia -250


Ne fillim te listes isha 453 ndersa tani jam 250 po pres diten e dyte te fazes se pare .. jame 99 kuota te lira stomatologji si dhe 75 kuota te lira ne mjekesi .. a kam shanse ta kap ? Ju lutem sa e shume mendime