SQARIM PER FITUESIT


Pershendetje,

Duke pare qe shume prej jush kerkojne te dine se si mund ta shohin a jane fitues dhe se ne cilat programe jane fitues, do t'ju rekomandoja qe te prisnit daten 30 Gusht kur portali U-Albania te hapet dhe ju te keni mundesine te kontrolloni deget ku jeni fitues si edhe renditjen tuaj ne liste.

Sa per renditjet paraprake, do ti postojme te gjitha listat gjate dites se sotme.

Me shume informacion do te vije pasi te hapet portali U-Albania, keshtu qe ju lutem beni durim!

Nese keni pyetje komentoni me poshte.