SI MENDONI???


provim me zgjedhje kam dhene biologjine(9.55) dhe grumbulloj gjithsej 140250.6 pike dhe kam hedh tgjitha deget e mjeksise. Duke qene se eshte nje konkurenc e madhe a mendoni se do kap ndonje dege te fakulteti i mjeksise? psh Stomatologji,teknik laboratori, farmaci ,shendet publik,logopedi,fizioterapi???
(per mjeksine e pergjithshme skam fare shpresaa)
Ju lutem sa me shume mendimee...

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr