Si llogaritet mesatarja e vkm ? Julutem lexoni shkrimin tim...


Pershendetje. Jam nje maturante . Isha e interesuar per llogaritjen e mesatares se gjimnazit dhe mesataren e VKM Ne vitin e pare me doli mesatarja 9, 97 per shkak se kisha nje 9 ne nje nga testet e nje lende te caktuar . Vitin e dyte me doli 10 . Edhe ketu e kisha nje 9 po nuk u mor si baze . Na thane se jane hequr koeficentet 0.4 per teste 0.4 per vleresim me goje dhe 0.2 per projektet ose pune portofoli Do vazhdoje perseri keshtu edhe kete vit .. Dhe a ndikon kjo ne MESATAREN E VKM ??
Shtepia Shërbimet Lajmet