Shteti apo privati


Dogja raundin e pare per te hedhur nje shkolle ne shtet se nuk fitova asgje pasi gjithmone me thone se shteti esht shtet . Aty tregohen forcat e cdokujt . Ndersa privati po arsimon te 5. Privati merret shkolla me lehte , pa mund , dhe mbetet nje opsion per njrz te paafte . Per ato njerez qe smunden te marrin nje shkolle ne shtet .
Tani spo me del asgje as ne kete raund jo. Kuotat jane pak. Mbetet privati . Cilen shkolle me keshillon , pervec aldentit ,TBU , UFO ?