Shkolle e larte


Me mesatare te tre viteve te gjimnazit 9.88 , mesatare te provimeve 8.96 dhe vkm 9.42 a mund te kapi dege te mira per raundin e 2 ? Ju lutem me ktheni nje pergjigje .