Shkolla qe dua te fitoj

Shkolla qe dua te fitoj


Pershendetje . Une kam lend me zgjedhje biologji kimi. Tik teknologji dhe matematik avanc . Ne provim me zgjedhje do hedh biologjin . Mesataren e vitit te pare e kame 8.8 te vitit te dyte 9.3 dhe te vitit te trete mendoj 9.6 . A mund ta fitoj infermjerin?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr