Shkolla e larte


Me mesatare te pergjithshme 8.9 dhe vkm 8.33 a mund ta kap degen financ ose ekonomiks ne tirane dhe ne cilin raund pak a shum...ju lutem nje pergjigje sa me shpejt...

Shtepia Shërbimet Lajmet